Više o proizvodima

Svetski renomirana kompanija POLTI u svojoj ponudi ima

sledeće grupe proizvoda

 1. VAPORETTO – paročistači
 2. VAPORETTO LECOASPIRA – 2U1 paročistači i usisivači
 3. MOPPY – baza za sanitaciju
 4. FORZASPIRA – ciklonski usisivači bez kese
 5. FORZASPIRA LECOLOGICO – usisivači sa vodenom filtracijom
 6. VAPORELLA – pegle
 7. CIMEX ERADICATOR – eliminiše krevetske bube (stenice, grinje…)
 8. UNICO – multifunkcionalni uređaj

Polti proizvodi su idealno rešenje za modernu, aktivnu porodicu 21. veka. Polti čisti bez hemikalija, uz prirodnu efikasnost pare pod pritiskom i nudi niz praktičnih rešenja koja će pojednostaviti vaš život. 

VAPORETTO PAROČISTAČI

PRIRODNA EFIKASNOST PARE

Vaporetto: Potpuno prirodan paročistač – dubinska higijena cele kuće uz duboko poštovanje životne sredine.

Zašto je Vaporetto pravi izbor?

 

1. Zato što je Vaporetto zdravo rešenje za higijenu vaše kuće.
Zahvaljujući visokoj temperaturi od 150°C i bojleru pod pritiskom do 5 bar, para koju proizvodi Vaporetto rastvara prljavštinu, čisti površine, i eliminiše grinje i razne mikroorganizme, pa čak i bakterije poput Salmonella and Staphylococcus. Posle suve i snažne pare, predmeti ostaju suvi, bez tragova čišćenja. Para je odlično rešenje za životnu sredinu: nema potrebe da koristite deterdžente, pa tako štitite životnu sredinu i zdravlje ljudi.

2. Zato što je linija Vaporetto raznovrsna – možete pronaći paročistač koji odgovara vašim potrebama i vašoj rutini:

Kanister modeli (manji, srednji i specijalizovani klasični paročistači): Perfektni su za dubinsko specijalno čišćenje ili za brzo, svakodnevno. Imaju bojler pod pritiskom koji vodu pretvara u snažnu paru za samo nekoliko minuta i veliki izbor alatki. Ovi modeli su efikasni u čišćenju svih perivih površina, od podova do WC-a, od sofa do prozora.

Štapni paročistači: namenjeni su za za svakodnevno čišćenje svih vrsta podova: pločice, drveni podovi i tepisi. Spremni su za nekoliko sekundi.

Ručni paročistači: laki i jednostavni za upotrebu, namenjeni su za brzo čišćenje manjih površina poput lavaboa, WC-a, ringli, fungi…

3. Zato što je Vaporetto ekološki-odgovorno rešenje: ubija i uklanja 99.99% virusa i bakterija bez deterdženata.*

Čišćenje kuće pomoću Vaporetto paročistača je prirodan ekološki metod. Nema potrebe da koristite deterdžente, već samo vodu. Voda se na veoma visokoj temperaturi pretvara u neverovatno snažnu pari i postaje mnogo efikasnija od bilo čega drugog u borbi protiv prljavštine, masnoće, kamenca. Eliminiše i 99.99% * od najčešće prisutnih mikroorganizama u kući, kao što su Salmonella and Staphylococcus.

Kada svakodnevno upotrebljavate Vaporetto paru za čišćenje kuće, vi se na odgovoran način odnosite prema očuvanju životne sredine, smanjujete potrošnju vašeg domaćinstva i eliminišete upotrebu deterdženta.

*Testovi vršeni u nezavisnim laboratorijama dokazuju da Polti Vaporetto uništava i uklanja 99.99% najčešće prisutnih bakterija i virusa.

4. Vaporeto poseduje Antialergijski sertifikat – dokaz o antialergijskoj efikasnosti i efikasnosti na grinjama.

Efikasnost kojom Vaporetto u eliminiše grinje dokazana je testovima koji su vršeni na Univerzitetu Cambridge i u Specijalizovanoj bolnici za kožne bolesti Lyon.

     a. Rezultat sa Cambridge Univerziteta: para koju proizvodi Vaporetto eliminiše 98% grinja iz dušeka i 97% iz tepiha, redukujući 86% of alergena.

     b. Rezultat iz Specijalizovane bolnice za kožne bolesti Lyon: snažna Vaporetto para eliminiše šugu (grinju šugarca) posle samo 5 sekundi delovanja.

     c. Vaporetto poseduje i Sertifikat Antialergijske Fondacije Velike Britanije. Ova prestižna institucija daje svoj žig samo onim proizvodima koji imaju dokazanu efikasnost u eliminisanju alergena.

5. Zato što Vaporetto pokriva čišćenje svih prostorija u kući.

Vaporetto modeli (manji, srednji i specijalizovani) su sada raznovrsniji nego ikad: para se prilagođava svim površinama, čak i najosetljivijim, a širok spektar alatki dozvoljava vam da čistite tepihe, podove, prozore, šporete, kupatilo, WC, zavese… Neki modeli mogu se nositi na ramenu, što olakšava svakodnevno čišćenje. Da bi izašao u susret različitim namenama, specijalno, svakodnevno ili blic čišćenje, Vaporetto ima više modela, različite jačine i pritiska pare – od 3 do 5 bara i razne alatke.

Vaporetto štapni paročistači – mop na paru, su laki za upotrebu, lagani i spremni za svega nekoliko sekundi. Namenjeni su za svakodnevno brzo čišćenje. Imaju grejač koji pravi paru za nekoliko sekundi. Efikasno čiste podove. Neki modeli imaju integrisane ručne paročistače, što daje dodatne prednosti, pa možete da čistite i druge površine osim podova – manje površine poput sudopera, WC-a, šporeta ili jastuka.

Mali ručni paročistači: mali i brzi, za ciljano blic čišćnje. Ovi ručni paročistači su najmanji i najpokretljiviji modeli od Vaporetto linije, ali su i dalje efikasni. Imaju bojler pod pritiskom i namenjeni su za čišćenje manjih površina. Praktični su za uklanjanje manjih fleka sa tepiha ili sofe. Mogu da budu od pomoći u svakodnevnom čišćenju šporeta, slavina, WC-a. Mogu se upotrebiti i za osvežavanje biljaka ili zavesa i za uklanjanje neprijatnih mirisa iz odela. Neki modeli ispuštaju kombinaciju pare i deodoranta, šireći prijatan miris svuda po kući.

 

VAPORETTO LECOASPIRA 2U1 PAROČISTAČI I USISIVAČI


USISAVA VODENIM FILTEROM – ČISTI PAROM: DUPLA SNAGA PRIRODE

Zašto je Vaporetto Lecoaspira najbolji izbor za vas?

1. Zato što je Vaporetto Lecoaspira idealno rešenje za dubinsko čišćenje kuće – koristi vodu na dva različita načina i tako postiže apsolutnu higijenu.

Higijenizacija pomoću vrele vodene pare u kombinaciji sa efikasnim usisavanjem pomoću vodene filtracije garantuje čist vazduh i dubinsku čistoću. Površine dugo ostaju čiste jer nova prljavština nema na šta da se zalepi. Eliminiše grinje, bakterije i viruse.

Vaporetto Lecoaspira, kada se koristi kao paročistač, pomoću pare pod pritiskom može da čisti podove i sve perive površine. Kao usisivač, može da usisava i suvu prljavštinu i tečnost. Ovaj proizvod je kompletno rešenje za domaćinstvo, naročito za porodice sa decom i kućnim ljubimcima.

2. Zato što Lecoaspira omogućava apsolutnu higijenu na zdrav način: uništava i eliminiše 99.99% mikroorganizama, bakterija i virusa* bez upotrebe deterdženata

Vaporetto Lecoaspira u svom aluminijumskom bojleru proizvodi paru konstantnog pritiska i snage, izuzetno visoke temperature i suvoće. Ova para, pritiska do 6 bara, na najprirodniji način održava čistoću domaćinstva, poštujući životnu sredinu.
Para (koja nije ništa drugo nego obična zagrejana voda) zahvaljujući ogromnom pritisku pod kojim se izbacuje dubinski deluje čak i na najuporniju prljavštinu. Snažno čisti, a nežna je prema onome što čisti. Više nećete koristiti hemijska sredstva i deterdžente: to je ušteda za vaš džep, a spas za vaše zdravlje i životnu sredinu.

*Testovi u nezavisnim laboratorijama pokazali su da Polti Vaporetto Lecoaspira uništava i eliminiše 99.99% najčešće prisutnih mikroorganizama, bakterija i virusa.

3. Zato što Lecoaspira vodenom filtracijom obezbeđuje čist vazduh.

Voda je efikasan filter za prašinu, grinje i polen i odlično prečišćava vazduh. U vodi se stvara vrtlog – centrifugalno kretanje gura prljavštinu ka dnu posude, a voda je zadržava i sprečava da se ponovo vrati u vazduh. Hepa filter, kao dodatak vodenom filteru, zadržava i najsitnije čestice, za još čistiji i zdraviji vazduh.


4. Zato što je Vaporetto Lecoaspira idealan za sve koji pate od alergija.

Efikasnost pare, vodena filtracija i perivi Hepa filter, sve to zajedno čini Vaporetto Lecoaspira idealnim proizvodom za ljude sa alergijama. Delovanje pare uništava grinje visokom temperaturom, snaga usisavanja i visok nivo filtracije hvata alergene, ispuštajući čist vazduh. Zbog svoje efikasnosti u eliminaciji grinja i alergena, Vaporetto Lecoaspira je postao nosilac žiga prestižne Britanske Antialergijske Fondacije.

5. Zato što je Lecoaspira efikasan na svim površinama (podovi, WC, kuhinja, prozori, mebl, tepisi, pločice, čak i odeća).

Linija Vaporetto Lecoaspira poseduje funkcije i alatke namenjene da lako očistite sve površine u kući: podove, pa čak i one najosetljivije, fugne, slavine, WC, kadu, tuš kabinu, kuhinju, sudoperu, šporet, aspirator, rernu, dušek, jastuk, kauč, prozore, ogledala, roletne, zavese, čak i odeću. Odgovarajuća podešavanja pare i usisavanja omogućavaju jednostavnu upotrebu i odabir funkcija (samo para, samo usisavanje ili zajedno) koje odgovaraju vašim potrebama.

6. Zato što je Lecoaspira napravljen u Italiji, a “Made in Italy” znači kvalitet.

Vaporetto Lecoaspira dizajniran i proizveden u Italiji, u fabrici Polti, provincija Como. To je proizvod italijanskog duha i u njemu je sadržano umeće, “know-how” i strast ljudi koji su fokusirani na kvalitet i koji uvek posvete punu pažnju svim fazama proizvodnog procesa.

EFIKASNOST PARE

1. Zašto je prirodan način čišćenja i sanitacije toliko bitan?

 • Čistite dubinski
 • Čistite na prirodan način
 • Čistite bez mnogo napora
 • Niste u kontaktu sa hemikalijama i deterdžentima
 • Sprečavate alergije jer eliminišete alergene (grinje itd) i ne koristite hemikalije i deterdžente.
 • Poštujete životnu sredinu jer ne koristite hemikalije i deterdžente.
 • Smanjujete potrošnju vode – nema potrebe da posle čišćenja ispirate jer ne koristite hemikalije i deterdžente.

2. Zašto je para toliko efikasna u čišćenju i sanitaciji?

 • Supervrela para pod visokim pritiskom u stanju je da efikasno ukloni i rastopi prljavštinu i eliminiše bakterije, viruse, buđ i grinje.
 • Kada neku površinu očistite parom, ona duže ostaje čista jer nema onaj sloj nataloženih hemikalija koji obično služi kao podloga na koju se prljavština ponovo brzo zalepi.
 • Para, temperature 120OC, u sebi ne sadrži minerale i nije provodnik elektriciteta pa je zato u stanju da efikasno neutralizuje naelektrisane čestice prašine.
 • Zahvaljujući visokoj temperaturi, para rastapa prljavštinu i omogućava njeno uklanjanje. Sva prljavština se razlaže i uklanja sa lakoćom, masnoća, alergeni, grinje, bakterije…
 • Upotreba pare dramatično samnjuje potrošnju vode. Od 1 Litra vode dobija se 1.000 Litara pare!

3. Zašto su uređaji Vaporetto i Vaporetto Lecoaspira tako efikasni?

 • Para je najefikasnija ako je odgovarajuće temperature pod odgovarajućim pritiskom.
 • Neutralna para temperature 120OC pod pritiskom 3 – 6 BAR omogućava čišćenje i sanitaciju svih površina u kući.
 • Efikasnost ovih uređaja ozvaničena je Sertifikatom Antialergijske Fondacije Velike Britanije.
 • Vaporetto Lecoaspira uređaji kombinuju efikasno čišćenje parom sa efikasnim usisavanjem.

4. Zašto je peglanje lakše i brže sa peglom Vaporella?

 • Snažna para nežno brine o vašoj garderobi – ona je pod velikim pritiskom i prolazi kroz više slojeva tkanine i u trenutku ispravlja nabore.
 • Tajna pegle Vaporella je u kvalitetu pare: konstantan dotok pare i perfektan pritisak znači da ste u stanju da efikasno popeglate i najosetljiviju tkaninu samo jednim prelaskom pegle.
 • Najviši pritisak pare postiže se na otvorima koji su koncentrisani na prednjoj strain grejne ploče Vaporella pegle, gde je mlaz pare fokusiran i zato još snažniji.
 • Na ovaj način, kroz otvore na prednjem delu grejne ploče, u tkaninu se ubacuje para pod pritiskom i tako se uklanjaju nabori.
 • U istom potezu pegle, drugi deo grejne ploče, bez otvora za paru, prelazi preko iste površine, i pritiska tkaninu kako se nabori ne bi ponovo vratili.
 • Peglanje Vaporela peglom znači peglanje jednim potezom. Nema potrebe da se pegla kreće napred – nazad više puta. Tako posao možete da završite dva puta brže – sa upola manje napora
 

MOPPY

SINONIM ZA BRZINU I EFIKASNOST: ČISTI SAD I ODMAH.

Zašto je Moppy najbolji izbor za vas?

1. Zato što je MOPPY namenjen da zadovolji potrebe modernih i aktivnih korisnika u 21. veku – štedi vaše vreme, trud i novac.

Svakodnevno čišćenje postaje zabava. Moppy je sasvim novo iskustvo jer čisti u jednom potezu.

Moppy vrši sanitaciju pomoću tkanine dubinski tretirane vrelom parom. Uklanja prljavštinu i eliminiše 99.9% bakterija i mikroorganizama. Čisti i vertikalne površine (vrata, zidove, ormare). Mikrofiber tkanina efikasno sakuplja i eliminiše prljavštinu i mikroorganizme. Elektrostatička tkanina efikasno sakuplja i eliminiše prašinu.

Moppy je praktičan i brz. Posle samo nekoliko sekundi baza za sanitaciju je već spremna da dezinfikuje tkaninu. Bežični Mop je lagan kao pero, pokretljiv i doseže svuda.

2. Zato što je MOPPY jednostavan za upotrebu

MOPPY ima 2 glavna dela:
1) Bazu za sanitaciju i dezinfekciju tkanine i 2) Bežični Mop sa tkaninom.
MOPPY funkcioniše u 5 prostih i jednostavnih koraka :
1. Punjenje rezervoara Baze običnom vodom
2. Dezinfikovanje tkanine vrelom parom iz Baze
3. Čišćenje vrelom dezinfikovanom tkaninom
4. Dosezanje teško dostupnih mesta
5. Ponovna dezinfekcija tkanine na Bazi (uništava 99.9% bakterija, virusa, gljivica, buđi, grinja…)

3. Zato što vam ruke ostaju suve dok koristite MOPPY

MOPPY je revolucionarno jednostavno rešenje. Sada konačno možete da bacite svoja zastarela i nepraktična pomagala za čišćenje. Zaboravite na teške kofe, na vodu koja prska, na sunđere, četke i zogere, na rukavice i ribanje i ceđenje.

MOPPY vam je saveznik u svakodnevnom čišćenju. Kompaktan je, praktičan i brz. Lak je kao pero i pokretljiv. Mikrofiber tkanina čisti bez ostavljanja tragova, postavlja se i skida bez upotrebe ruku. Suve ruke, čist pod – MOPPY!

4. Zato što MOPPY ima DVOSTRUKU efikasnost.

MOPPY garantuje dve stvari:
1) Higijensko odstranjivanje prljavštine i mikroorganizama sa površina
2) Uništavanje sakupljenih mikroorganizama

Tkanina od mikrofibera natopljena supervrelom parom efikasno sakuplja i odstranjuje prljavštinu i mikroorganizme sa površina. Laboratorijska testiranja pokazuju da MOPPY samo jednim prelaskom uklanja 99.9% čestica sa površine.

Vraćanjem na Bazu za sanitaciju, tkanina se ponovo dezinfikuje, a sakupljeni mikroorganizmi se eliminišu iz tkanine. Rađeni su posebni testovi čiji rezultati dokazuju da se pri procesu Sanitacije na Bazi za sanitaciju eliminiše 99.9% bakterija i mikroorganizama iz tkanine.

5. Zato što MOPPY brine o zdravlju vaše porodice i o životnoj sredini

MOPPY je pametno i ekološko rešenje. Nudi totalnu čistoću i sanitaciju uz pomoć prirodne snage pare, koja uništava 99.9% bakterija i mikroorganizama.

Koristeći MOPPY vi izbacujete iz upotrebe hemijska sredstva za čišćenje koja su štetna za zdravlje, životnu okolinu i pokućstvo.

U poređenju sa tradicionalnom “kanta i krpa” metodom čišćenja, MOPPY troši manje vode. Potrebno je samo 0.7L vode i malo struje da biste očistili 250 m2 površine. Uporedite to sa količinom potrebnom za pranje i ispiranje poda na klasičan način. Koliko je vode potrebno da se krpa ispere od deterdženta i koliko je štetan taj deterdžent za naše zdravlje i za životnu okolinu kada ga prospemo u slivnik?

MOPPY garantuje zaštitu životne sredine, štedi vodu i omogućava održivu budućnost vašoj porodici.

6. Zato što je MOPPY napravljen u Italiji, a “Made in Italy” znači kvalitet.

MOPPY je dizajniran i proizveden u Italiji, u fabrici Polti, provincija Como. To je proizvod koji je došao kao rezultat inovativne ideje i godina proučavanja i tehničkog usavršavanja. MOPPY je uspešan inovativan patentirani proizvod.

 

FORZASPIRA – CIKLONSKI USISIVAČI BEZ KESE

SNAGA CIKLONA U VAŠIM RUKAMA

Zašto su Forzaspira ciklonski usisivači odlično rešenje za vašu kuću?

1. Zato što: kakve god da su vaše potrebe, uvek postoji Forzaspira po vašoj meri.

Linija Forzaspira pravi je primer koliko je Polti posvećen svojoj misiji da osmisli jednostavne, praktične proizvode koji će biti od velike pomoći u svakodnevnom čišćenju. Za svačiju potrebu i zahtev, postoji bar jedan uređaj iz linije Forzaspira: 1) kompaktni multiciklonski usisivači sa odgovarajučim alatkama za svaku površinu, 2) štapni usisivači za brzo čišćenje – bežični i sa kablom i 3) usisivači za pranje prozora – za staklo i za ogledala.

2. Zato što se Forzaspira uspešno bori sa prašinom, za čistiji vazduh.

Polti Forzaspira linija nudi veliki izbor usisivača bez kese i takvu tehnologiju filtracije koja omogućava ne samo uspešno hvatanje najsitnijih čestica prašine, nego i njihovo zadržavanje unutar sistema, bez izbacivanja nazad.

CIKLONSKA tehnologija bazira se na jednom velikom ciklonu unutar spremišta za prljavštinu, gde se vrši separacija od većih do najsitnijih čestica prašine pomoću centrifugalnog kretanja. Ako neka čestica pobegne iz ciklona, nju će uhvatiti HEPA filter pre izlaska iz mašine.

MULTICIKLONSKA tehnologija sastoji se od brojnih manjih ciklona, koji su prisutni kao dodatak jednom, većem ciklonu. Ovakav sistem povećava stepen filtracije efikasnijom separacijom čestica, do onih najsitnijih.

HEPA ili EPA filter i filtracija u nekoliko faza imaju ulogu da onemoguće česticu da na bilo koji način ponovo dospe u vazduh. Vazduh tako ostaje besprekorno čist.

3. Zato što Forzaspira ima najvišu oznaku AAA – maksimalno štedi energiju, a odlično čisti i tepihe i tvrde podove.

Prema evropskoj direktivi 2010/30 / EU, uvedene su energetske oznake koje su pokazatelj za korisnike o tome koliko je neki proizvod energetski efikasan. Meri se nekoliko vrednosti, a u okviru svake vrednosti postoje oznake od A do G. Energetska klasa A, koju ima Forzaspira, znači da ona spada u energetski najefikasnije proizvode. Pored godišnje potrošnje struje, takođe se označava i koliko prašine izbacuje i koji mu je nivo buke, koliko efikasno čisti tepihe i glatke podove. Polti Forzaspira ima oznaku AAA. Ona je tu za vas kada je čišćenje u pitanju, ali je fokusirana i na uštedu.

4. Zato što se bežični modeli iz Forzaspire brže pune zbog litijum-jonskih baterija.

Kad se uporede sa običnim uređajima na baterije, litijum-jonske baterije koje imaju Forzaspira štapni usisivači iz SR linije, brže se pune, nemaju problem koji se popularno zove ‘memory efekat’ i duže traju jer sporije gube svoju sposobnost punjenja. To je korisno jer ste u stanju da brzo dopunite uređaj u bilo kom trenutku, tj. da ne morate da čekate da se baterija potpuno isprazni. Ovo je veoma praktično jer to znači da će vam uređaj uvek biti napunjen i pri ruci, bez nepotrebnog čekanja. Možete uvek biti spremni da brzo kao munja očistite sve što vam je potrebno.

5. Zato što možete imati blistave prozore i ogledala samo jednim prelaskom Forzaspira uređaja za pranje prozora.

Čišćenje prozora nikad nije bilo lakše. Forzaspira uređaji za čišćenje prozora su bežični, punjivi i laki za manevrisanje. Idealni su za pranje svih prozora u kući ali i za sve druge glatke površine – stočići, ogledala, pločice, tuš kabine. Jednostavno pređite preko površine mokrom krpom sa ili bez deterdženta, a potom pomoću Forzaspira uređaja za pranje prozora očistite prozor jednim potezom.

 

FORZASPIRA LECOLOGICO USISIVAČI SA VODENOM FILTRACIJOM

SNAŽNI USISIVAČI SA VODENOM FILTRACIJOM

Zašto je Forzaspira Lecologico najbolje rešenje za čistu kuću i čist vazduh?

1. Zato što Forzaspira Lecologico efikasno eliminiše prljavštinu.

Forzaspira Lecologico je usisivač sa vodenom filtracijom koji sprečava da se usisana prašina vrati nazad u vazduh. Prašina je zarobljena u vodi i bez ikakve šanse da se ponovo rasprši u vazduh. Kada završite usisavanje prospete vodu, a sa njom i svu prljavštinu. Forzaspira Lecologico ima motor bajpas i može da usisava i tečnost.

2. Zato što je Forzaspira Lecologico antialergijski uređaj. Eliminiše prašinu i grinje i zato nosi žig Antialergijske Fondacije Velike Britanije.

Vodeni vrtlog unutar uređaja hvata prašinu i prljavštinu i ne dozvoljava joj da se vrati nazad u vazduh. Filtracija se vrši u 4 faze, a poseduje i HEPA H13 filter, kako bi zadržao i najsitnije čestice, polen, grinje i druge alergene. Vazduh je na izlasku iz uređaja mnogo čistiji i zdraviji. Po završetku čišćenja, sva prljavština se prosipa sa prljavom vodom. Zbog svega ovoga, Britanska Antialergijska Fondacija je ovom uređaju dodelila BAF Sertifikat.

3. Zato što usisava tečnost i idealan je za one koji imaju decu ili kućne ljubimce.

Forzaspira Lecologico ima vodenu filtraciju i motor bajpas, pa je zato u stanju da vrši suvo i mokro usisavanje. Svako ko ima decu ili kućne ljubimce, zna da se vrlo često tečnost prospe na pod. Forzaspira Lecologico je od velike pomoći – za čas će usisati prosutu vodu, sok, mleko sa ili bez pahuljica, pa će sve vrlo brzo biti uredno. Sve vreme rada, Forzaspira Lecologico usisava istom snagom, pa nećete trošiti svoju snagu bez učinka.

4. Zato što ni u jednom ćošku u kući nećete imati prašinu.

Vodena filtracija, 4 filtracijaske faze i HEPA H13 filter garantuju da je Forzaspira Lecologico idealan usisivač za svakoga ko želi čistu kuću i zdravu sredinu za život. Linija ima 2 modela, oba obezbeđuju konstantnu snagu usisavanja. Oba modela imaju široku lepezu alatki, četke za sve vrste podova i alatke za različite tipove površina. Model Forzaspira
Lecologico Aqua Allergy Turbo Care sve komande kontroliše ručkom, što je veoma praktično.

VAPORELLA PEGLE

OD 1978 U BUDUĆNOST

Vaporella: Prva kućna pegla na svetu sa generatorom pare i bojlerom pod pritiskom – Klasik koji stalno evoluira

Polti oduvek zna najbolje kada je para u pitanju! Franko Polti je 1978 godine imao ideju da ponudi korisnicima profesionalni kvalitet – ali da ne žrtvuje komfor koji uređaj za kućnu upotrebu mora da ima. Tako je nastala Vaporella, prva pegla sa odvojenim bojlerom pod pritiskom namenjena za kućnu upotrebu. Tokom 40 godina istorije, dizajna i evolucije, Vaporella je osvojila poverenje korisnika širom sveta. Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji kvaliteta i pare koja se generiše u bojleru pod pritiskom, peglanje je brže i lakše. Ovaj kultni proizvod se stalno unapređuje kako bi izašao u susret potrebama čoveka današnjice. Polti danas donosi budućnost peglanja u vase kuće peglom La Vaporella.

Vaporella perfektno pegla jer je njena para pod ogromnim pritiskom
Srce pegle Vaporella je bojler pod visokim pritiskom sa pumpom – sistem koji je u stanju da generiše i konstantno održava paru izuzetno visokog pritiska koja omogućava neverovatne rezultate peglanja. Pritisak pare koju stvara ovaj bojler prodire u sama vlakna tkanine i izravnjava je, čineći da se pegla lakše i efikasnije kreće preko tkanine. Parom koju stvara Vaporella možete peglati nekoliko slojeva tkanine istovremeno, pa ćete brže popeglati stolnjak ili posteljinu. Takođe je moguće peglati i vertikalno, jakne kapute, zavese…

Vaporella ima bolje rezultate sa manje truda zbog grejne ploče.
Grejna ploča Vaporella ima specijalno raspoređene otvore za paru. Otvori se nalaze koncentrisani na prednjem delu ploče. Na taj način može da se koncentriše maksimalna snaga pare na jednom mestu, što dovodi do rapidnog prodiranja pare u tkaninu i momentalnog ispravljanja nabora, dok se drugim delom grejne ploče vrši presovanje i sušenje tkanine. To znači da je peglanje površine završeno jednim prelaskom. Ovakva grejna ploča je peglu Vaporella uvek razlikovala od svih drugih pegli. Sada i nova linija La Vaporella nastavlja da se razlikuje od drugih zahvaljujući jedinstvenoj, patentiranoj i inovativnoj grejnoj ploči.

Koju Vaporellu da odaberete?
Vaporella modeli sa neograničenom autonomijom rada odgovaraju onima koji su navikli da peglaju nekoliko sati bez prekida. Kada se voda potroši, možete samo dodati u rezervoar, bez čekanja i gašenja pegle. Pumpa sama prebacuje vodu u bojler. Modeli Vaporella sa sigurnosnim ventilom preporučuju se onima koji peglaju češće, a kraće (maksimum 2 sata). Voda se sipa direktno u bojler, a sigurnosni ventil sprečava curenje pare i otvaranje bojlera dok se pritisak ne smanji na minimum. Generalno, pegle sa generatorom pare i sigurnosnim ventilom su tiše i kompaktnije od onih koje imaju neograničenu autonomiju, ali im je potrebno malo više vremena da postignu pritisak i počnu sa radom.

Pegla Polti La Vaporella, sa svojim vodećim proizvodom XT100C, osvojila je veliku nagradu – Zlatni Grand Pri za inovaciju na pariskom sajmu 2018. Ovo je važno priznanje koje nagrađuje INOVACIJU ovog proizvoda i potvrđuje da je Kompanija Polti, u godini proslave 40 godina postojanja i dalje usmerena ka inovaciji.

CIMEX ERADICATOR ELIMINIŠE KREVETSKE BUBE (STENICE, GRINJE…)

PRIRODNO I KONAČNO REŠENJE PROTIV STENICA

Zašto je Cimex Eradicator najbolji u borbi protiv stenica?

1. Zato što Cimex Eradicator eliminiše stenice bez insekticida.

Polti Cimex Eradicator je u stanju da eliminiše stenice i njihova jajašca pomoću toplotnog šoka jer su osetljive na promene u temperature. Cimex je generator pare na koji se priključuje patentirani Poltijev Dezinfikator koji dogreva paru na 180°C. Da bi se eliminisao karakterističan miris stenica i rastvorila lepljiva supstanca kojom su jajašca pričvršćena za krevet, para se pri izlasku iz Dezinfikatora meša sa HPMed deterdžentom na prirodnoj bazi.

2. Zato što Cimex Eradicator eliminiše 100% jajašaca: testirana i dokazana efikasnost supervrele suve pare.

Testovi u laboratorijama i eksperimenti na terenu dokazali su efikasnost supervrele suve pare u eliminaciji stenica uz nekoliko ciljanih tretmana. Prilikom prvog tretmana, supervrela suva para Polti Cimex Eradicatora u stanju je da eliminiše 100% jajašaca i više od 90% odraslih jedinki. Testovi su vršeni Pest 2000 i Pest 3000 metodom.

Prednost Polti Cimex Eradicatora je to što izbacuje suvu supervrelu paru koja se generiše u bojleru, a onda se podiže do čak 180° C u kontrolisanoj komori koja se nalazi u patentiranom Polti Dezinfikatoru.

3. Zato što para ima jednu veliku prednost: potpuno je prirodno rešenje

Polti Cimex Eradicator nema negativan uticaj na životnu sredinu. Način na koji on eliminiše stenice ne zahteva upotrebu insekticida. Odmah nakon tretmana, prostorije i kreveti su odmah, bez čekanja spremni za upotrebu. Mešavina pare i sredstva HPMed može se koristiti u prisustvu ljudi. Metod je efikasan i brz. Mlaz pare može se usmeriti direktno na mesta gde se nalaze jajašca i u najzavučenija mesta koja je inače teško tretirati.

4. Zato što eliminiše neprijatne mirise

Deterdžent HPMed je zbog svojih karakteristika idealan za upotrebu u kombinaciji sa supervrelom suvom parom koju ispušta Polti
Cimex Eradicator. HPMed je rastvor na bazi vode i alkohola koji je u stanju da ukloni neprijatan miris karakterističan za stenice. Kombinacija pare i sredstva HPMed može da se koristi čak i kada su ljudi prisutni. HPMed omogućava odvajanje jajašaca od površine za koju su zakačena i uklanjanje tragova izmeta stenica.

5. Zato što oznaka „Made in Italy“ znači kvalitet.

Polti Cimex Eradicator je dizajniran i proizveden u Italiji u mestu Bulgarograsso u provinciji Como. Process proizvodnje je strogo kontrolisan uz sve provere kvaliteta i sigurnosti proizvoda i materijala. Čak su i dodaci proizvedeni u Italiji.

UNICO MULTIFUNKCIONALNI UREĐAJ STAVITI 

USISAVA – ČISTI PAROM – SUŠI

Zašto je Unico 3 u 1 uređaj tako poseban?

1. Zato što je Unico najmoćnija kombinacija moćnog usisivača i moćnog paročistača.

Unico je snažan multifunkcionalni uređaj koji kombinuje multiciklonsku tehnologiju usisavanja i higijenizujuću snagu pare. Radi se o jednom uređaju koji obavlja više poslova: usisava, čisti parom i suši sve površine u vašoj kući: podove, tepihe, sofe, jastučiće, dušeke, ogledala, prozore, WC, kupatilo, kuhinju, šporet. Namenjen je za svakodnevno čišćenje. Možete njime usisavati svakoga dana, a paru uključivati po potrebi, kad god poželite da parom očistite ili dezinfikujete nešto u kući.

2. Zato što ćete imati čistiji vazduh zahvaljujući multiciklonskoj tehnologiji – pogodno za ljude sa alergijama.

Unico proizvodi jedan centralni ciklon i nekoliko lateralnih ciklona koji stvaraju snažnu centrifugalnu silu i efikasno odvajaju prašinu od vazduha. U prvoj fazi se hvataju i talože najkrupnije čestice, a u svakoj sledećoj sve sitnije, sve do HEPA filtera u kome se na kraju nađu najsitnije čestice, grinje i polen. Rezultat je čistiji i zdraviji vazduh i zato se Unico preporučuje ljudima koji pate od alergija.

3. Zato što Unico efikasno čisti bez upotrebe deterdženta.

Unico je takođe i moćan paročistač, koji pere, odmašćuje i dezinfikuje površine na prirodan i efikasan način. Para visoke temperature i visokog pritiska koja se generiše u bojleru, rastvara prljavštinu i eliminiše do 99.99% mikroorganizama, bakterija* i virusa bez upotrebe deterdženata koji su inače veoma štetni za životnu okolinu.

Jednim potezom uređaj počinje sa ispuštanjem pare i postaje neverovatno snažno sredstvo za čišćenje. Kada se kombinuje sa funkcijom usisavanja, bilo manuelno, bilo putem automatskih programa, Unico ne samo što očisti i opere površinu, nego i usisa vlagu i osuši površinu i tako skraćuje vreme čišćenja.
*Testovi u nezavisnim laboratorijama pokazuju da Unico ubija i uklanja 99.99% od najčešće prisutnih mikroorganizama, bakterija i virusa.

4. Zato što Unico čisti brže, zahvaljujući malim, ali važnim detaljima.

Lak za upotrebu i praktičan, Unico je idealan partner u vašoj svakodnevnoj borbi protiv prašine i prljavštine. Ekskluzivna Univerzalna četka za podove samo jednim klikom menja položaj i funkciju, u zavisnosti od površine koju čisti. Želite li da usisate tepih, ili možda da očistite parom parket i pločice? Odaberite opciju A na četki. Ili možda želite da očistite parom i osušite pločice? Odaberite B. Ili birajte C ako želite da usisate drvene podove ili parket. Čišćenje jednom četkom je brže, jer ne morate da menjate alatke svaki čas. Vertikalna drška omogućava da se Unico lako kreće u svim pravcima, bez potrebe da se saginjete. Ne morate ni da brinete o kesama jer Unico ne koristi kese. Posuda za prljavštinu lako se i brzo prazni i čisti.

5. Zato što Unico olakšava svakodnevne poslove čišćenja.

Unico je namenjen da vam pomaže u svakodnevnim poslovima: 6 dana sedmično možete ga koristiti za usisavanje podova i nameštaja, a jednom sedmično kao paročistač, za dubinsko čišćenje podova, tepiha, kauča, ogledala, kupatila, kuhinje, dušeka… Perfektna kombinacija svakodnevnog čišćenja i dubinskog čišćenja. Funkcija sušenja i pare može se koristiti pomoću automatskih programa koji regulišu puštanje pare i vreme sušenja da biste u najkraćem roku dobili najbolje rezultate.

6. Zato što je Unico “Made in Italy” – za maksimalan kvalitet i lepotu dizajna.

Unico je dizajniran i proizveden u Italiji, u Fabrici Polti u mestu Bulgarograsso u provinciji Como. Ceo process proizvodnje se kontroliše i garantuje se proizvod najvišeg kvaliteta. Unico je rezultat italijanskog iskustva i “know-how”, što je uvek bilo sinonim za izuzetnost.

DOSTAVA

Besplatna dostava u Srbiji za narudžbine preko 3.000 RSD

PO VAŠOJ MERI

Pronađite kombinaciju funkcija koja baš vama odgovara

POPUSTI

Veliki popusti za lojalne kupce i donosioce poklon vaučera

POUZDANOST

Uvek na raspolaganju - iskustvo, podrška, servis